India si RIM ajung la o intelegere in legatura cu BlackBerry

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 913 ori

Va mentionam intr-un articol de ieri faptul ca autoritatile indiene sunt ingrijorate de riscurile la capitolul securitate pe care le implica folosirea terminalelor BlackBerry. Se pare ca RIM a ajuns la o intelegere cu aceste autoritati. Reteaua codata...

Va mentionam intr-un articol de ieri faptul ca autoritatile indiene sunt ingrijorate de riscurile la capitolul securitate pe care le implica folosirea terminalelor BlackBerry. Se pare ca RIM a ajuns la o intelegere cu aceste autoritati.

BlackBerry va fii comercializat in India

Reteaua codata folosita de BlackBerry va continua sa functioneze in India, dupa o intalnire dintre reprezentantii guvernului indian si oficiali ai industriei wireless. Ministrul Telecomunicatiilor, A Raja a afirmat ca va discuta problema cu Comisia de Telecomunicatii, de vreme ce securitatea Indiei este de importanta capitala. Banuim ca pe lista temelor discutate va fi si obligarea celor de la BlackBerry sa isi dezvaluie algoritmii de criptare a retelei folosite.

Au existat discutii despre securitatea terminalelor BlackBerry si in Franta, unde politicienii au fost indemnati sa nu mai foloseasca aceste telefoane. Probleme au aparut si in Canada, unde se pare ca terminalul era unealta ideala a raufacatorilor, procentul criminalilor cu BlackBerry fiind mare si in SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×