Telefonie mobila pentru popor, acum si in Cuba!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.162 ori
<b>Telefonie mobila pentru popor, acum si in Cuba!</b>Guvernului presedintelui Raul Castro a anuntat vineri ca va permite implementarea telefoniei mobile, facand-o accesibila populatiei si nu doar oficialilor si oamenilor politici, ne informeaza CNN. Pana acum "luxul" utilizarii telefanelor mobile revenea...

Guvernului presedintelui Raul Castro a anuntat vineri ca va permite implementarea telefoniei mobile, facand-o accesibila populatiei si nu doar oficialilor si oamenilor politici, ne informeaza CNN.

Pana acum "luxul" utilizarii telefanelor mobile revenea persoanelor care lucrau pentru firme straine sau ocupau pozitii importante in stat. Existau evident metode de a te abate de la regula, cum ar fi utilizarea telefoanelor mobile si cumpararea lor sub numele unei persoane care avea dreptul de a detine un handset. In orice caz, trebuie sa stiti ca telefoanele mobile nu sunt un bun comun in Cuba, dupa cum sunt in America Latina sau pe tot restul globului.

Compania Telecomunicaciones de Cuba S.A. sau ETECSA a anuntat ca va permite publicului sa semneze contracte prepaid, dar abonatii vor plati in Pesos Convertibili. Acestia valoreaza de 24 de ori mai mult decat moneda oficiala a Cubei, in conditiile in care salariul mediu in aceasta tara este de 408 pesos (normali), adica mai putin de 20 de dolari. O oferta in pesos convertibili inseamna ca serviciile de telefonie vor fi prea scumpe pentru cubanezi, dar pe masura ce infrastructura va evolua, preturile vor ajunge la un nivel decent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×