ANRCTI acorda o noua licenta de telecomunicatii mobile

Autor:  | Publicat în:  ANRCTI 972 ori
<b>ANRCTI acorda o noua licenta de telecomunicatii mobile</b>ANRCTI a demarat procedurile de acordare a unei licente de utilizare a frecventelor radio, pentru servicii de comunicatii mobile in benzi de frecvente 410-415/420-425 MHz. Licenta pentru aceste frecvente va fi acordata printr-o licitatie publica, la care...

ANRCTI a demarat procedurile de acordare a unei licente de utilizare a frecventelor radio, pentru servicii de comunicatii mobile in benzi de frecvente 410-415/420-425 MHz.

Licenta pentru aceste frecvente va fi acordata printr-o licitatie publica, la care nu pot participa operatorii care detin cel putin o licenta nationala pentru furnizarea de servicii de telefonie, bazata pe astfel de frecvente. Inainte ca licitatia sa debuteze, ANRCTI va elabora un caiet de sarcini si il va publica, iar intregul proces va fi finalizat pana in vara acestui an, cand vom afla castigatorul licitatiei.

Caietul de sarcini va include datele tehnice de utilizare a frecventelor, cerintele minime pentru operatori, obligatiile minime si punctajul. Inainte de acordarea licentei, ofertele vor fi evaluate si analizate, apoi, dupa consultarea publica, ANRCTI va publica intr-un cotidian important rezultatul licitatiei, dar si rezultatele evaluarii pe pagina sa web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×