Telefonul/camera SoftBank Photos 920SC

1.050 ori
<b>Telefonul/camera SoftBank Photos 920SC</b>Pare previzibil un telefon care poarta numele Photos, fiind evidenta capacitatea sa de a face poze de calitate... Cu cateva luni in urma SoftBank a lansat un preview al noilor sale terminale, printre care se numara si Photos 920SC, cel din imaginea...

Pare previzibil un telefon care poarta numele Photos, fiind evidenta capacitatea sa de a face poze de calitate... Cu cateva luni in urma SoftBank a lansat un preview al noilor sale terminale, printre care se numara si Photos 920SC, cel din imaginea urmatoare:

Acum ca handsetul este aproape de lansarea sa oficiala, consideram ca el merita destula atentie pentru a fi luat sub lupa mobilissimo. 920SC este dotat cu 2 camere, una de 5 megapixeli pentru poze si un CMOS de 3 megapixeli pentru video conferinte. Impreuna cu cele 2 camere sosesc toate "bunatatile" la care ne-am astepta de la un telefon axat pe pasiunea pentru fotografie, inclusiv un blitz Xenon, zoom optic de 3x, auto focus si un sistem de recunoastere faciala.

Pe langa trasaturile care vor surade pasionatilor de fotografie, 920SC dispune de un display cu diagonala de 2.4 inch si de un slot pentru carduri microSD, cu suport pentru carduri de maxim 2GB. La capitolul conectivitate acest model SoftBank suporta W-CDMA si GSM tri-band (900/1800/1900 MHz) si va va interesa sa aflati ca terminalul se lanseaza oficial maine in Japonia. Il asteptam si in Romania probabil peste o luna sau 2, pentru a face o impresie buna celor care in timpul liber sunt si fotografi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×