Zapp vandut de catre Qualcomm

1.689 ori
<b>Zapp vandut de catre Qualcomm</b>Qualcomm Incorporated si-a vandut ieri actiunile din cadrul companiei Inquam Limited, celor de la Saudi Oger, dupa cum afirma un comunicat oficial. Va va interesa sa aflati ca firma Telefomobil, cea care detine reteaua Zapp din Romania este un segment al...

Qualcomm Incorporated si-a vandut ieri actiunile din cadrul companiei Inquam Limited, celor de la Saudi Oger, dupa cum afirma un comunicat oficial. Va va interesa sa aflati ca firma Telefomobil, cea care detine reteaua Zapp din Romania este un segment al lui Inquam Limited.

Saudi Oger si Qualcomm isi imparteau 50-50 actiunile in cadrul Inquam, acestea fiind acum in totalitate in posesia primei companii. Existe supozitii conform carora aceasta preluare ar fi urmata de un influx de capital din parte companiei Saudi Oger. Nu se cunoaste inca valoarea tranzactiei, dar va putem spune profiturile operatorului pe anul 2006: 135 de milioane de euro. Zapp tinteste la ora actuala publicul din categoria business, dar prin intermediul noilor resurse furnizate de actionarul cu putere completa am putea vedea o schimbarea a segmentului de public caruia i se adreseaza operatorul.

Evident, in cazul acestor tranzactii exista uneori si consecinte negative, cum ar fi dizolvarea unei filiale, concedieri, renuntarea la anumite proiecte sau o anumita nesiguranta care planeaza in randul angajatilor. Apoi vine intrebarea fireasca: "De ce a renuntat un gigant cu potentialul celor de la Qualcomm la actiunile de la Inquam Limited? " Sa fie problema la Inquam sau in tabara celor de la Qualcomm? Timpul ne va da raspunsurile potrivite..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×