Clona chinezeasca a lui Nokia N97, o imitatie nereusita a originalului?

3.201 ori
<b>Clona chinezeasca a lui Nokia N97, o imitatie nereusita a originalului?</b>Daca vi se pare ca acest handset arata prea bine pentru un telefon clonat, aflati ca "Nokla N97" este obisnuita copie ieftina, made in China, dupa primul smartphone cu ecran touch si tastatura QWERTY produs de finlandezi. In purul stil chinezesc,...

Daca vi se pare ca acest handset arata prea bine pentru un telefon clonat, aflati ca "Nokla N97" este obisnuita copie ieftina, made in China, dupa primul smartphone cu ecran touch si tastatura QWERTY produs de finlandezi.

In purul stil chinezesc, interfata telefonului prezinta iconuri "imprumutate" de la iPhone, neavand nimic in comun cu lookul unui N97 autentic. Sumtem curiosi daca Nokla N97 are si tastatura QWERTY glisanta a originalului, sau daca vine cu aceiasi 32 GB de memorie, plus slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB.

Nokla N97

Daca macar jumatate dintre functiile originalului N97 ar fi prezente pe acest Nokla, el si-ar merita putinii bani pe care producatorul sau ii cere. Interesant de remarcat este faptul ca nici macar terminalul din cutie nu seamana cu cel de pe ambalajul sau.

Via: [Dailymobile.se]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×