Telefonul curbat de la Pantech: Sky IM-S300

1.195 ori
<b>Telefonul curbat de la Pantech: Sky IM-S300</b>Pe piata coreana, telefonul de la Pantech, divizia Sky, cunoscut sub numele de IM-S300 este considerat drept un membru de succes al "Valului Romantic" si aruncand o privire la imaginea urmatoare putem doar sa dam dreptate celor care au nascocit aceasta...

Pe piata coreana, telefonul de la Pantech, divizia Sky, cunoscut sub numele de IM-S300 este considerat drept un membru de succes al "Valului Romantic" si aruncand o privire la imaginea urmatoare putem doar sa dam dreptate celor care au nascocit aceasta denumire:

Designul terminalului impresioneaza placut inca de la prima privire aruncata asupra sa, in special datorita formei si dispunerii tastelor, mai ales cele din cadrul keypadului glisant. Evident, apare o mica problema la capitolul usurinta de utilizare, avand in vedere faptul ca producatorul handsetului este adeptul curbelor, in cazul tastelor, care pot deveni incomode, chiar si dupa o perioada lunga de utilizare.

Lista specificatiilor tehnice ale acestui Sky IM-S300 include o camera de 1.3 megapixeli, iar daca aveti cumva din intamplare sansa de a calatori la Seoul veti putea achizitiona acest telefon pentru doar 430 de dolari. Handsetul este disponibil in 2 variante de culoare: alba si neagra, cu accente roz, pentru trendsetteri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×