Helio lanseaza telefonul Mysto

1.088 ori
<b>Helio lanseaza telefonul Mysto</b>Helio tocmai a anuntat oficial un terminal slim si sexy, pe numele sau Mysto, varianta CDMA a lui Ultra Edition 10.9, disponibila pe taramuri coreene chiar acum. Avem de-a face cu un terminal dotat cu o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD,...

Helio tocmai a anuntat oficial un terminal slim si sexy, pe numele sau Mysto, varianta CDMA a lui Ultra Edition 10.9, disponibila pe taramuri coreene chiar acum.

Avem de-a face cu un terminal dotat cu o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, GPS si suport pentru conectivitate EV-DO. Existat totusi un truc in cadrul procesului de lansare a terminalului: se pare ca Helio va lansa handsetul prin intermediul diviziei "Helio prin SK Telecom", care se ocupa de piata coreeano-americana. O lansare de anvergura este programata pentru luna ianuarie a anului viitor, dar este foarte posibil ca terminalul sa fie deja disponibil in SUA.

Conform celor de la Helio, inca de pe 26 decembrie 2007, vizitand reprezentantele producatorului din New York si Santa Monica vom putea cumpara un Mysto, la pretul de 149 de dolari (probabil cu abonament inclus). Asta desi nu exista un astfel de terminal in oferta oficiala a acestor reprezentante... Se pare ca va trebui sa fiti un shopahollic norocos pentru a putea avea acces la noul produs al celor de la Helio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×