Telefonul CVSCD-8500 soseste cu un touchscreen de 3 inchi

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 991 ori
<b>Telefonul CVSCD-8500 soseste cu un touchscreen de 3 inchi</b>Un telefon foarte interesant si-a facut aparitia prin ChinaVasion, dotat cu un foarte generos ecran touchscreen cu diagonala de 3 inchi. Detalii despre acest terminal si o imagine cu el, mai jos: Pe lista de specificatii a handsetului se afla 2 sloturi...

Un telefon foarte interesant si-a facut aparitia prin ChinaVasion, dotat cu un foarte generos ecran touchscreen cu diagonala de 3 inchi. Detalii despre acest terminal si o imagine cu el, mai jos:

Pe lista de specificatii a handsetului se afla 2 sloturi SIM, Bluetooth, DVB-TV si o camera digitala cu suport pentru lentila cu zoom optic. Telefonul include ca bonus si un card de memorie de 512 MB, o baterie in plus si casti. In plus, handsetul ofera suport pentru playback MP3/MP4, dar si pentru inregistrare video prin intermediul camerei.

Avand in vedere faptul ca acest model pare a fi made in China, faptul ca el este un dual SIM si ca este deblocat, putand fi utilizat oriunde in lume nu ne surprinde. Bateria sa rezista pana la 4 ore in mod convorbire, respectiv 8 ore in mod muzica si 150 de ore in standby. CVSCD-8500 masoara 120 x 60 x 18 mm si soseste cu Wap, Calendar, Alarm, World Clock, Calculator, User Profile Manager si numeroase alte aplicatii utile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×