Telefonul CVSCD-8500 soseste cu un touchscreen de 3 inchi

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 983 ori
<b>Telefonul CVSCD-8500 soseste cu un touchscreen de 3 inchi</b>Un telefon foarte interesant si-a facut aparitia prin ChinaVasion, dotat cu un foarte generos ecran touchscreen cu diagonala de 3 inchi. Detalii despre acest terminal si o imagine cu el, mai jos: Pe lista de specificatii a handsetului se afla 2 sloturi...

Un telefon foarte interesant si-a facut aparitia prin ChinaVasion, dotat cu un foarte generos ecran touchscreen cu diagonala de 3 inchi. Detalii despre acest terminal si o imagine cu el, mai jos:

Pe lista de specificatii a handsetului se afla 2 sloturi SIM, Bluetooth, DVB-TV si o camera digitala cu suport pentru lentila cu zoom optic. Telefonul include ca bonus si un card de memorie de 512 MB, o baterie in plus si casti. In plus, handsetul ofera suport pentru playback MP3/MP4, dar si pentru inregistrare video prin intermediul camerei.

Avand in vedere faptul ca acest model pare a fi made in China, faptul ca el este un dual SIM si ca este deblocat, putand fi utilizat oriunde in lume nu ne surprinde. Bateria sa rezista pana la 4 ore in mod convorbire, respectiv 8 ore in mod muzica si 150 de ore in standby. CVSCD-8500 masoara 120 x 60 x 18 mm si soseste cu Wap, Calendar, Alarm, World Clock, Calculator, User Profile Manager si numeroase alte aplicatii utile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×