Noi informatii despre BlackBerry Storm, scapate pe Internet

1.485 ori

Pe cat de secretosi sunt cei de la Apple si mai nou si cei de la HTC cand vine vorba de noile lor terminale mobile, pe atat de multe scapari au avut cei de la RIM, in ce priveste brandul lor BlackBerry si in special modelul Storm. De aceasta data avem...

Pe cat de secretosi sunt cei de la Apple si mai nou si cei de la HTC cand vine vorba de noile lor terminale mobile, pe atat de multe scapari au avut cei de la RIM, in ce priveste brandul lor BlackBerry si in special modelul Storm.

Noi informattt despre Storm

De aceasta data avem de-a face cu intrebari si raspunsuri ale clientilor si oficialilor Verizon Wireless in legatura cu terminalul, plus un tabel comparativ cu Apple iPhone 3G. De curand am vazut si un clip video cu acest terminal, dar el a fost scos rapid de pe YouTube, RIM realizand probabil ca marketingul sau va fi afectat de atat de multe scapari.

Va reamintim ca Storm este primul BlackBerry dotat cu touchscreen si primul telefon produs de RIM cu o rezolutie atat de inalta. In plus, acest handset poate fi folosit oriunde pe glob, el incluzand un chipset quad band, cu suport pentru retelele din 195 de tari. Trecand la tabelul comparativ cu Apple iPhone 3G, aflam ca Storm include o camera de 3.2 megapixeli, in comparatie cu cea de 2 a handsetului Apple. De asemenea, noul BlackBerry are in plus fata de iPhone ghidare audio GPS, baterie detasabila, memorie detasabila, un browser HTML, mesagerie imagine si Bluetooth stereo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×