Philips M200, un telefon simplu cu functii de baza

1.603 ori
<b>Philips M200, un telefon simplu cu functii de baza</b>Philips are un nou telefon muzical pregatit pentru publicul care nu doreste super-specificatii, ci mai degraba un candybar simplu si comod. Noul model poarta numele de M200 si poate fi admirat mai jos: Ne dam seama imediat ca avem de-a face cu un telefon...

Philips are un nou telefon muzical pregatit pentru publicul care nu doreste super-specificatii, ci mai degraba un candybar simplu si comod. Noul model poarta numele de M200 si poate fi admirat mai jos:

Ne dam seama imediat ca avem de-a face cu un telefon muzical, din clipa in care vedem uriasul buton play/pauza din mijlocul handsetului. Pe lista de specificatii a noului handset Philips se afla suportul pentru conectivitate GSM 900/1800 MHz, GPRS Class 10, un display de 1.8 inchi cu rezolutie de 128 x 160 pixeli, un cSTN care afiseaza peste 65.000 de culori.

M200 masoara 105 x 44, 5x13, 2 mm si cantareste 70 de grame, sosind cu sonerii polifonice cu 64 de tonuri, dar si sonerii MP3 si un MP3 player cu egalizator. Printre dotarile sale se numara si un radio FM, SMS, MMS, Wap 2.0, USB 1.1, o memorie de 3 MB si suport pentru carduri de memorie microSD. In ce priveste bateria, ea este un Li-Ion, cu o capacitate de 1050 mAh. Lista de functii se incheie cu aplicatii utile ca Alarma, calculator, calendar, convertor valutar si cronometru.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×