Telefonul de gaming ZTE Nubia Red Magic Mars este acum disponibil în Europa; Iată cât costă

894 ori
<b>Telefonul de gaming ZTE Nubia Red Magic Mars este acum disponibil în Europa; Iată cât costă</b>Sub-brandul celor de la ZTE, Nubia lansa spre final de 2018 telefonul de gaming Nubia Red Magic Mars, care a rămas în China o perioadă. În ianuarie devenea disponibil la precomanda în SUA, Europa şi Canada şi acum iată-l disponibil

Sub-brandul celor de la ZTE, Nubia lansa spre final de 2018 telefonul de gaming Nubia Red Magic Mars, care a rămas în China o perioadă. În ianuarie devenea disponibil la precomanda în SUA, Europa şi Canada şi acum iată-l disponibil pe Bătrânul Continent.

Terminalul costă în jur de 400 de euro şi vine cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare la acest preţ, ceea ce nu sună rău deloc. E disponibil doar pe negru, iar toate celelalte variante de culoare şi stocare sunt "Sold out". Cei care au făcut precomanda din ianuarie au primit şi o serie de bonusuri: abţibilduri Red Magic, skin Dbrand, gift card şi altele de gen.

Nubia a promis şi că va alege 5 clienţi la întâmplare care îşi vor primi banii înapoi pe achiziţie ca premiu. Nubia Red Magic Mars este un telefon cu ecran IPS LCD Full HD+ de 6 inch, procesor Snapdragon 845 şi vine în versiuni cu 6, 8 sau 10 GB RAM. Are un motoraş special la bord care asigură feedback haptic 4D Shock, util la jocuri.

Mai foloseşte şi un heatpipe dual şi o tehnologie de răcire pe bază de convecţie, pentru a menţine temperatura scăzută. Varianta cu 6 GB RAM are şi 64 GB stocare, iar modelul cu 8 GB RAM are 128 GB stocare. Există şi o versiune cu 10 GB RAM şi 256 GB stocare. Lista de dotări se încheie cu bateria de 3800 mAh, o cameră principală de 16 MP şi frontală de 8 MP.

Avem şi difuzoare stereo la bord cu acustică DTS 7.1, iar ca OS apare Android 9.0 Pie cu Red Magic UI peste. Avem şi un sistem de iluminare RGB LED în spate şi accesorii vândute separat tip gamepad în stil Nintendo Switch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×