Samsung Galaxy M20 va ajunge în Europa până la urmă, gata să cucerească piaţa cu un preţ atractiv

7.490 ori
<b>Samsung Galaxy M20 va ajunge în Europa până la urmă, gata să cucerească piaţa cu un preţ atractiv</b>Dacă urmăriţi şi secţiunea Comentarii de la articolele Mobilissimo.ro, dar şi comentariile de pe canalul nostru YouTube, veţi remarca foarte multă lume interesată de noile telefoane Samsung Galaxy M10 şi M20

Dacă urmăriţi şi secţiunea Comentarii de la articolele Mobilissimo.ro, dar şi comentariile de pe canalul nostru YouTube, veţi remarca foarte multă lume interesată de noile telefoane Samsung Galaxy M10 şi M20. Asta pentru că ele costă sub 200 de euro si au dotari excelente pe zona midrange si de buget. Acum aflăm că sunt gata să ajungă în Europa.

Samsung Galaxy M10 şi M20 erau anunţate în India la final de ianuarie şi ulterior ajungeau şi în Indonezia. Până azi nu am avut indicii despre sosirea lor în Europa. Ei bine, cei de la Sammobile au pus mâna pe firmware german, spaniol şi italian pentru Galaxy M20, semn că se pregăteşte ceva.

În India Samsung îşi vinde telefoanele în valuri de "Flash Sales" şi are un succes uriaş, dar stocurile sunt foarte limitate. Vorbim în cazul lui M20 despre un telefon cu baterie de 5000 mAh, cu port USB Type-C, ecran generos Infinity V de 6.3 inch Full HD+ la doar 135 de euro totuşi. Are şi încărcare rapidă şi cameră duală, plus cititor de amprente.

Varianta cu 4 GB RAM costă 159 de euro şi tot rămâne atractivă. Chiar dacă preţul sare de 200 de euro, tot rămâne un telefon atractiv, care ar fi la fel de bine vândut că Galaxy J-urile în ţara noastră, care au fost hituri ani buni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×