Noul smartphone de gaming Nubia Red Magic 3 ar putea sosi cu baterie de 5000 mAh

645 ori
<b>Noul smartphone de gaming Nubia Red Magic 3 ar putea sosi cu baterie de 5000 mAh</b>Pentru ca un smartphone de gaming să fie atractiv pentru consumatori trebuie să bifeze și un aspect tare important, cel al bateriei generoase oferite la pachet. Până acum am avut câteva terminale de gaming cu baterii

Pentru ca un smartphone de gaming să fie atractiv pentru consumatori trebuie să bifeze și un aspect tare important, cel al bateriei generoase oferite la pachet. Până acum am avut câteva terminale de gaming cu baterii de 4000 mAh, iar acum ne pregătim aparent pentru smartphone-uri ce sar la 5000 mAh. Un exemplu este Nubia Red Magic 3, telefon de gaming care ar putea debuta în această primăvară.

Red Magic 3

Direct prin intermediul unui oficial Nubia avem ocazia să aflăm câteva detalii despre acest telefon, precum faptul că va opta pentru un procesor Snapdragon 855, 12 GB RAM și un ecran cu rată de refresh mare. De asemenea, acesta a specificat și că noul telefon va marca o creștere la nivel de capacitate baterie comparativ cu Red Magic Mars.

În cazul în care ați uitat, acest din urmă smartphone sosea cu baterie de 3800 mAh. Se vehiculează o baterie de 5000 mAh pentru Red Magic 3 și am putea primi alături și o tehnologie de încărcare mai rapidă. Aparent, smartphone-ul cel nou de gaming va avea un cooler activ la interior fix precum PC-urile. 

Lansarea este așteptată în aprilie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×