Un cameraman CNN pune la bătaie un iPhone 6 contra camerei sale profesioniste; Iată ce a ieșit! (Video)

1.341 ori
<b>Un cameraman CNN pune la bătaie un iPhone 6 contra camerei sale profesioniste; Iată ce a ieșit! (Video)</b>Cameramanul CNN Harvey Hogan a decis să facă un experiment inedit și să își compare aparatul de lucru (camera profesionistă CNN) cu telefonul personal, un iPhone 6. El a pornit de la premiza că multă lume folosește deja handsetul pentru a crea...

Cameramanul CNN Harvey Hogan a decis să facă un experiment inedit și să își compare aparatul de lucru (camera profesionistă CNN) cu telefonul personal, un iPhone 6. El a pornit de la premiza că multă lume folosește deja handsetul pentru a crea videoclipuri pentru melodii mai nou.

Creatorii de clipuri de acest gen au două probleme mari: funcționarea la temperaturi scăzute și viața bateriei. Harvey, având în spate o experiență de 14 ani și-a început experimentul în Picadilly Square în Londra. Din start se remarcă o problemă cu iluminarea acelui cimpoier, în vreme ce cameră de lucru nu are absolut nici o problemă și are o expunere mai bună. Observați și claritatea bărbii cimpoierului pe camera profesionistă.

Un cameraman CNN pune la bătaie un iPhone 6 contra camerei sale profesioniste; Iată ce a ieșit! (Video)

Culorile par mai spălăcite pe iPhone 6, dar funcția slow mo a fost lăudata de către cameraman. Evident imaginile sunt mai clare pe camera CNN și există o senzație de adâncime ce nu poate fi generată de telefonul Apple. Harvey a comparat telefonul cu o mașină Mini și camera sa cu un Maserati în acest caz. Nu pot să spun că sunt surprins de rezultat, dar pot spune că am învățat câteva ponturi utile din acest clip și vi-l recomand și vouă dacă vreți să îmbunătățiți tehnica de filmare cu telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×