Telefonul dual display costă 199 de dolari, iată și prima sa reclamă (Video)

1.940 ori
<b>Telefonul dual display costă 199 de dolari, iată și prima sa reclamă (Video)</b>După cum vă informăm aici, operatorul american Sprint a lansat aseară primul său telefon Android dual display. Terminalul va sosi în oferta acestui operator la prețul de 199 de dolari, cu abonament, iar mai jos puteți vedea și prima reclamă...

După cum vă informăm aici, operatorul american Sprint a lansat aseară primul său telefon Android dual display. Terminalul va sosi în oferta acestui operator la prețul de 199 de dolari, cu abonament, iar mai jos puteți vedea și prima reclamă oficială pentru acest smartphone inedit.

Din păcate handsetul nu folosește rețeaua WiMAX 4G a celor de la Sprint, mulțumindu-se cu suportul 3G, dar trebuie să recunoaștem că suntem impresionați de faptul că acest handset vine cu 1GB RAM, asta dacă nu e vorba de o greșeală de scriere a celor care au făcut reclamă device-ului. Aflați și că modelul Kyocera Echo rulează Android 2.2 și vine cu un procesor Snapdragon de 1GHz și o cameră de 5MP, cu suport pentru captură video 720p.

De asemenea, cele două display-uri touch capacitive de 3.5 inch vor putea fi folosite unite, ca un singur ecran de mari dimensiuni, oferind o experiență similară cu cea a unei tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×