Telefonul dual display costă 199 de dolari, iată și prima sa reclamă (Video)

1.954 ori
<b>Telefonul dual display costă 199 de dolari, iată și prima sa reclamă (Video)</b>După cum vă informăm aici, operatorul american Sprint a lansat aseară primul său telefon Android dual display. Terminalul va sosi în oferta acestui operator la prețul de 199 de dolari, cu abonament, iar mai jos puteți vedea și prima reclamă...

După cum vă informăm aici, operatorul american Sprint a lansat aseară primul său telefon Android dual display. Terminalul va sosi în oferta acestui operator la prețul de 199 de dolari, cu abonament, iar mai jos puteți vedea și prima reclamă oficială pentru acest smartphone inedit.

Din păcate handsetul nu folosește rețeaua WiMAX 4G a celor de la Sprint, mulțumindu-se cu suportul 3G, dar trebuie să recunoaștem că suntem impresionați de faptul că acest handset vine cu 1GB RAM, asta dacă nu e vorba de o greșeală de scriere a celor care au făcut reclamă device-ului. Aflați și că modelul Kyocera Echo rulează Android 2.2 și vine cu un procesor Snapdragon de 1GHz și o cameră de 5MP, cu suport pentru captură video 720p.

De asemenea, cele două display-uri touch capacitive de 3.5 inch vor putea fi folosite unite, ca un singur ecran de mari dimensiuni, oferind o experiență similară cu cea a unei tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×