Primul telefon Android 2.4 este Viewsonic ViewPad 4, sosește În aprilie

1.794 ori
<b>Primul telefon Android 2.4 este Viewsonic ViewPad 4, sosește În aprilie</b>Se pare că urmașul lui Gingerbread va sosi mai devreme decât am fi crezut, primul terminal Android 2.4 fiind confirmat pentru lansare în luna aprilie a acestui an. Este vorba despre Viewsonic ViewPad 4, pe care îl puteți vedea în imaginea de mai...

Se pare că urmașul lui Gingerbread va sosi mai devreme decât am fi crezut, primul terminal Android 2.4 fiind confirmat pentru lansare în luna aprilie a acestui an. Este vorba despre Viewsonic ViewPad 4, pe care îl puteți vedea în imaginea de mai jos.

Odată cu această veste, aflăm și faptul că următorul Android nu va fi versiunea Ice Cream, așa cum am fi crezut, ci doar o variantă îmbunătățită de Gingerbread. Acest "Gingerbread 2" va aduce în plus doar suport pentru aplicațiile dual-core create pentru Honeycomb, care vor putea rula cu ajutorul lui Android 2.4 și pe terminale single core.

în ce privește Ice Cream, o sursă a celor de la Pocket Lint afirmă că acesta va fi Android 3.1, dacă nu chiar o versiune ulterioară. Revenind la telefonul Viewsonic, ViewPad 4 va sosi cu un display touch de 4.1 inch, cameră de 5MP cu suport pentru captură video HD și autofocus, plus port mini HDMI și conectivitate WiFI.

Nu ne-ar mira ca acest handset să sufere o amânare, având în vedere cât de apropiată este această lansare de OS de cea precedentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×