HTC investește 40 de milioane de dolari În cloud gaming, viitorul distracției digitale?

1.442 ori
<b>HTC investește 40 de milioane de dolari În cloud gaming, viitorul distracției digitale?</b>După ce a obținut un profit net de 500 de milioane de dolari în ultimul trimestru, HTC a început să facă investiții care i-ar putea diversifica portofoliul de produse pe viitor. Conform Wall Street Journal, gigantul taiwanez a investit 40 de...

După ce a obținut un profit net de 500 de milioane de dolari în ultimul trimestru, HTC a început să facă investiții care i-ar putea diversifica portofoliul de produse pe viitor. Conform Wall Street Journal, gigantul taiwanez a investit 40 de milioane de dolari în OnLive, o companie care se ocupă cu cloud gaming.

Astfel, HTC ar putea deveni furnizor de servicii de gaming via cloud, un concept la care visam încă de când primul PSP s-a conectat la WiFi pentru o sesiune multiplayer. în ce privește compania OnLive, aceasta furnizează servicii de gaming pentru PC-uri, Mac-uri, televizoare conectate la Internet și terminale mobile.

Serviciul cloud al companiei este disponibil în SUA la prețul de 9.99 dolari pe lună, dar cu aportul HTC acesta ar putea deveni global și poate chiar gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×