Telefonul EMC, destinat persoanelor in varsta

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.458 ori
<b>Telefonul EMC, destinat persoanelor in varsta</b>De vreme ce exista telefoane destinate copiilor si adolescentilor, trebuie sa existe si terminale create special pentru persoane in varsta, cum este acest EMC (Easy Mobile Calling). Avem de-a face cu un telefon concept "pentru bunica si bunicul", designul...

De vreme ce exista telefoane destinate copiilor si adolescentilor, trebuie sa existe si terminale create special pentru persoane in varsta, cum este acest EMC (Easy Mobile Calling).

Avem de-a face cu un telefon concept "pentru bunica si bunicul", designul apartinandu-i lui Matthias Pinkert. Handsetul este dotat cu 4 taste care permit apelarea directa plus sistem de apelare prin intermediul unei singure taste (probabil a unui numar predefinit). De asemenea, EMC include GPS si speaker phone, rezolvand problemele cu orientarea si cu auzul ale unei persoane in varsta.

Cand vom vedea handsetul pe piata? Nu putem spune cu siguranta, inca, de vreme ce el este doar un concept, dar trebuie sa remarcam designul sau original, care face terminalul atat de compact. Ati face un astfel de cadou bunicilor dumneavoastra?

Sursa: Concept Phones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×