Telefonul Fujitsu F903iX HIGH-SPEED Silver Ash și Dark Wine

1.937 ori
<b>Telefonul Fujitsu F903iX HIGH-SPEED Silver Ash și Dark Wine</b>în sfârșit un dispozitiv care oferă o alternativă de la designul pământesc și aceasta datorită gândirii fără prejudecăți din partea Fujitsu. Faceți cunoștință cu dispozitivul &uuml;ber cool Fujitsu FOMA F903iX HIGH-SPEED care este...

în sfârșit un dispozitiv care oferă o alternativă de la designul pământesc și aceasta datorită gândirii fără prejudecăți din partea Fujitsu. Faceți cunoștință cu dispozitivul über cool Fujitsu FOMA F903iX HIGH-SPEED care este disponibil în nuanțe atrăgătoare cum ar fi; Silver Ash și Dark Wine.

F903iX strigă tare "ia-mă acasă" cu ecranul lui LCD și a motivului de octogon. Disponibil doar în Țara Soarelui Răsare (Japonia), dispozitivul are imensa memorie internă de 1GB și suportă descărcare de pe Napster! Utilizatorii se pot bucura de viteze de până la 3.6Mbps și poate reda formatul video H.264.

Celelalte dotări includ; cameră de 3.2 MP și una VGA, suport Microsoft®Word, Microsoft®Excel și Microsoft®PowerPoint și dicționar englezo-japonez. Va fi disponibil în Japonia începând cu 20 Februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×