OmniVision oferă auto-focus și 5 megapixeli pentru mobile

Autor:  | Publicat în:  Inedit 956 ori
<b>OmniVision oferă auto-focus și 5 megapixeli pentru mobile</b>Ziua în care camerele digitale ale dispozitivelor wireless se vor apropia în cursa megapixelilor de camerele digitale standard se apropie cu rapiditate. în această săptămână la&nbsp; 3GSM, , la aproape un an de la anunțarea senzorului de 2...

Ziua în care camerele digitale ale dispozitivelor wireless se vor apropia în cursa megapixelilor de camerele digitale standard se apropie cu rapiditate.

în această săptămână la  3GSM, , la aproape un an de la anunțarea senzorului de 2 megapixeli pentru camere de mobil, a anunțat detaliile unui modul de cameră de 5 megapixeli, ei bine ați ghicit, pentru telefoane mobile.

Noul aparat de 5 megapixeli este un model CMOS care are auto-focus (în locul focalizării fixe din majoritatea camerelor din telefoanele mobile) și ar putea stabili un nou standard pe măsură ce clienții ajung să se aștepte la o calitate a imaginii din ce în ce mai bună și de dimensiuni mărite de la acele mici camere înghesuite în telefoane.

Conform cu OmniVision, "modulul se află deja în producția de masă și în dezvoltare cu clienții și ne așteptăm să-l livrăm în curând." Sunteți gata de o rezoluție 2592 x 1944 pe o piticanie de telefon? Ziua aceasta se pare că este foarte aproape.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×