Telefonul Google Nexus One va fi lansat in Europa in lunile urmatoare; pretul oficial, 450 de euro

Autor:  | Publicat în:  Google 1.253 ori
<b>Telefonul Google Nexus One va fi lansat in Europa in lunile urmatoare; pretul oficial, 450 de euro</b>Dupa ce Google si-a prezentat oficial primul telefon, Nexus One, iata ca aflam detalii si despre debutul sau european, prin intermediul site-ului francez Le Point. Se pare ca handsetul va sosi in Franta in primul trimestru al acestui an, la pretul de 450...

Dupa ce Google si-a prezentat oficial primul telefon, Nexus One, iata ca aflam detalii si despre debutul sau european, prin intermediul site-ului francez Le Point. Se pare ca handsetul va sosi in Franta in primul trimestru al acestui an, la pretul de 450 de euro.

Terminalul va fi disponibil deblocat la acest pret, dar il veti putea achizitiona si cu un abonament pe 2 ani, prin intermediul operatorului francez SFR (al doilea ca marime din Franta), iar pretul sau va ajunge la 200 de euro in acest caz. De remarcat este faptul ca SFR este detinut de Vivendi si Vodafone, deci am putea vedea terminalul in oferta Vodafone Romania, atunci cand Nexus One va poposi la noi in tara.

Ramane de vazut care dintre telefoanele Android cu procesor de 1 GHz (XPERIA X10 sau Nexus One), va sosi mai rapid pe piata, desi avem o banuiala ca handsetul Google va avea prioritate. Mai sus aveti si un clip de prezentare al lui Nexus One, creat de catre francezii de la Le Point.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×