Telefonul hamburger, ideal pentru biroul tau

1.227 ori
<b>Telefonul hamburger, ideal pentru biroul tau</b>Terminalul din imaginea urmatoare si-a facut aparitia in filmul Juno, devenind atat de popular incat el s-a transformat in cadoul ideal pentru prieteni si copii. Stocul este pe cale de a se epuiza si va amintim ca avem totusi de-a face cu un terminal...

Terminalul din imaginea urmatoare si-a facut aparitia in filmul Juno, devenind atat de popular incat el s-a transformat in cadoul ideal pentru prieteni si copii.

Stocul este pe cale de a se epuiza si va amintim ca avem totusi de-a face cu un terminal desktop si nu cu unul mobil. Cererea este crescuta, in special in randul fanilor filmului, in care a fost prezent gadgetul. Terminalul va permite sa initiati si sa receptionati un apel, sa reformati ultimul numar si cantareste doar 330 de grame. De asemenea, acest handset ofera protectia impotriva supraincarcarilor electrice cauzate de fulgere.

Hamburger Phone
-ul include un LED care indica faptul ca handsetul este utilizat, iar aceasta "jucarie" costa doar 15.99 dolari, pretul scazand cu fiecare unitate comandata in plus. Un astfel de terminal ar reprezenta o metoda ideala de promotie pentru cei de la MacDonald's mai degraba decat pentru un film, in care telefonul isi face aparitia timp de cateva secunde.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×