Turul Magazinelor #13: iPhone SE la preţ bun, jucării de adolescenţi şi oameni mari şi probabil cel mai accesibil telefon ASUS

2.275 ori
<b>Turul Magazinelor #13: iPhone SE la preţ bun, jucării de adolescenţi şi oameni mari şi probabil cel mai accesibil telefon ASUS</b>Azi avem pentru voi nişte jucării super tari, mai degrabă pentru oameni mari decât mici, sau pentru adolescenţi, dar şi două telefoane la preţ bun. Nu sunt mare fan al skate-urilor, dar când am văzut ce ştie acel model electric Nilox, am fost fascinat..

Azi avem pentru voi nişte jucării super tari, mai degrabă pentru oameni mari decât mici, sau pentru adolescenţi, dar şi două telefoane la preţ bun. Nu sunt mare fan al skate-urilor, dar când am văzut ce ştie acel model electric Nilox, am fost fascinat, în ciuda preţului uriaş. Fanii Star Wars primesc şi ei nişte jucării interesante, iar iPhone SE coboară sub pragul psihologic de 2.000 de lei.

1. iPhone SE

Eram curios să văd ce magazine mai au în oferta iPhone SE în aceste zile şi la ce preţ, aşteptându-mă ca sumă să fie tot în jurul a 2.400 de lei, ca asta vară. Ei bine, deja terminalul a scăzut sub pragul psihologic de 2.000 de lei şi se găseşte la 1.899 lei la Quickmobile.ro, pe roz, negru, alb sau auriu. E cu atât mai şocant cu cât primim aceleaşi dotări hardware ca pe iPhone 6S, dar într-un format mai mic. Să fie acesta cel mai ieftin telefon care filmează 4K? Nu garantăm, dar nici nu e exclus...

2. ASUS ZenFone Go la super preţ

Puteţi găsi ASUS ZenFone Go şi la suma de doar 400 de lei şi un pic, dar din păcate evoMAG.ro are stocul epuizat şi o să vi se pară cam puţin totuşi 8 GB stocare şi 1 GB RAM. Nu e deloc de lepădat ofertă cu preţ de 549 lei pentru varianta de ZenFone Go cu 16 GB stocare şi 2 GB RAM. Pe unii poate îi va stânjeni camera de 8 MP sau lipsa de 4G LTE, dar în rest pachetul hardware sună solid.

zenfoneGo.png

Am aşteptări bunicele pentru bateria acestui model şi cred că şi camera va livra. El face parte din oferta Back to School evoMAG.ro, deci perioada e limitată şi trebuie să vă grăbiţi.

3. Robotul BB-8 din Star Wars şi brăţara Star Wars Force

Aparent e super la modă acum brăţara Sphero Star Wars Force, care e inspirata de accesoriile folosite de personajele din Star Wars The Force Awakens. Cu ea îl puteţi ghida pe BB-8, ca şi cum aţi folosi "Forţa" şi avem şi o iluminare cool a acestei brăţări. Roboţelul e controlat pe o distanţă de 25 de metri şi totul e pe bază de Bluetooth şi un accelerometru intern pentru a mapa mişcările mâinilor.

Robotul BB-8 din Star Wars şi brăţara Star Wars Force

Brăţara e compatibila cu terminale iOS şi Android şi are autonomie de 60 de minute. Reţineţi că acesta nu e roboţelul BB-8 cel standard, în mărime naturală, de câteva sute de euro, ci o variantă mai mică. Produsul e la precomanda la Quickmobile.ro şi vine în octombrie, la suma de 1049 lei.

4. Nilox skate electric

Nilox skate electric

Ştiu că acesta e un produs de 2.999 lei, care vine în noiembrie, dar pur şi simplu sună prea bine. E vorba de un skateboard electric, care atinge 12 km/h şi poate parcurge 25 de km după o încărcare de 2.5 ore. Are un design foarte cool, amintind de un longboard şi e uşor de transportat şi stabil. Avem şi difuzor Bluetooth integrat pentru pasionaţii de muzică şi skate-ul e fabricat din lemn şi are o baterie instalată sub placa. Odată epuizată bateria, îl puteţi folosi ca un skate clasic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×