Telefonul Helio cu tastatura QWERT dual-slide

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.141 ori
<b>Telefonul Helio cu tastatura QWERT dual-slide</b>Helio si-a dezvaluit marele secret: telefonul Pantech PN-810, un telefon de tip slide care are 3 straturi, o tastatura normala si una numerica specifica unui astfel de terminal. Neobisnuit de gros, acest telefon are o camera de 2.1 megapixeli incorporata,...

Helio si-a dezvaluit marele secret: telefonul Pantech PN-810, un telefon de tip slide care are 3 straturi, o tastatura normala si una numerica specifica unui astfel de terminal.

Neobisnuit de gros, acest telefon are o camera de 2.1 megapixeli incorporata, un ecran TFT LCD si Bluetooth. Un concept original de smartphone, PN-810 este stratificat astfel: partea de deasupra incorporeaza ecranul principal si butoanele principale. Dedesubt, in stratul de mijloc vom gasi o tastatura numerica, iar lateral, prin slide vom descoperi si tastatura QWERTY.

Desi avem de-a face cu un telefon destul de gros si voluminos, numeroasele sale functii par a multumi fanii, ce prefera un terminal mobil in locul unui Pocket PC. Telefonul poseda si un buton specializat pe emoticoane, pe care le cunoastem datorita serviciilor de messenger pe care le folosim zilnic. Radio-ul EV-DO si o camera digitala cu flash completeaza acest model destul de greu de bagat intr-un buzunar normal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×