BitDefender pentru telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Software 1.304 ori
<b>BitDefender pentru telefonul mobil</b>BitDefender, unul dintre cei mai renumiti producatori de programe de securitate informatica din Romania, a lansat o versiune comerciala a lui BitDefender Mobile Security. Acesta reprezinta antivirusul perfect pentru orice telefon mobil sau dispozitiv...

BitDefender, unul dintre cei mai renumiti producatori de programe de securitate informatica din Romania, a lansat o versiune comerciala a lui BitDefender Mobile Security. Acesta reprezinta antivirusul perfect pentru orice telefon mobil sau dispozitiv portabil care ruleaza pe Symbian sau Windows Mobile.

Avem de-a face cu produsul BitDefender numarul 20 lansat in ultimul an, precedentele softuri primind numeroase aprecieri de la forurile de specialitate. BitDefender Mobile Security este varianta mobila a antivirusului deja celebru pentru PC-uri, servere sau retele. WiFi, 3G si alte metode de conectivitate ce incurajeaza folosirea internetului au devenit metodele perfecte pentru infectarea cu virusi a terminalelor mobile. Ce inseamna acest lucru? Furt de date personale, pierderea acestora, stergerea fisierelor, uneori chiar si afectarea functiilor mobilului.

Noul antivirus poate rula pe Symbian 60 si Symbian 80, dar si pe Windows Mobile Pocket PC sau Windows Mobile Smartphone. El va va atasa un scut antivirus, dupa instalare, scanand in timp real orice amenintare din exterior, venite sub forma unor fisiere suspecte.  De asemenea programul scaneaza si cardurile de memorie introduse pentru a evita si problemele cauzate de eventualul continut de date deja virusat.

Pana sa puteti executa un program periculos pentru telefonul vostru mobil, BitDefender se va activa protejandu-va datele, fisierele si chiar terminalul de orice amenintare la nivel informatic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×