Spy Shop Black Friday 2017

Telefonul HP dual SIM cu ecran de 6 inch și preț de 200 de dolari apare În prima imagine

Autor:  | Publicat în:  HP 1.798 ori
<b>Telefonul HP dual SIM cu ecran de 6 inch și preț de 200 de dolari apare În prima imagine</b>HP se alătura producătorilor care s-au aliniat trendului, când vine vorba de telefoane cu diagonală mare. Ei au dezvoltat un terminal numit HP Slate 6 Voice Tab, care a apărut deja la autoritățile de certificare Bluetooth și astăzi apare și...

HP se alătura producătorilor care s-au aliniat trendului, când vine vorba de telefoane cu diagonală mare. Ei au dezvoltat un terminal numit HP Slate 6 Voice Tab, care a apărut deja la autoritățile de certificare Bluetooth și astăzi apare și într-o imagine neclară.

Aparent fotografia provine de la o prezentare din laboratoarele HP și avem de-a face aici cu un mega telefon cu ecran de 6 inch și probabil cu Android la bord. Terminalul vine cu procesor quad core Marvell de 1 GHz, suporta o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și oferă și două sloturi SIM. Prețul sau va fi în jurul valorii de 200 de dolari fără abonament.

încă nu e clar dacă aceasta este o tabletă cu funcție de apelare telefonică sau un telefon cu ecran foarte mare. Aparent ar exista și un model de 7 inch în proiect, mergând pe specificații similare și un format de același gen, dar până să avem un anunț clar nu ne putem pronunța. Mă aștept ca HP să aibă o prezență puternică la MWC ca și anul trecut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×