Telefonul iRiver WavePhone se vinde in Korea

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.344 ori
<b>Telefonul iRiver WavePhone se vinde in Korea</b>Ieri a debutat in Korea telefonul iRiver WavePhone, un handset WiFi cu suport VoIP, care promite sa propulseze brandul celebru pentru MP3 playerele sale pe piata telefoniei mobile. WavePhone foloseste WiFi pentru telecomunicatii, prin intermediul...

Ieri a debutat in Korea telefonul iRiver WavePhone, un handset WiFi cu suport VoIP, care promite sa propulseze brandul celebru pentru MP3 playerele sale pe piata telefoniei mobile.

WavePhone foloseste WiFi pentru telecomunicatii, prin intermediul serviciilor voice over Internet, iar terminalul suporta si mesagerie text si servicii muzicale prin Bugs Music. Memoria sa interna este de 4 GB, iar telefonul dispune si de un player multimedia, un display touchscreen de 3 inchi cu rezolutie WQVGA (480 x 272), SRS WOW HD si suport Flash Lite 2.0.

iRiver WavePhone are un design simplist si o interfata usor de accesat, care permite utilizarea cu mare usurinta a serviciilor audio, video, foto si text. Handsetul include si un dictionar electronic, tehnologie de recunoastere a scrisului de mana si un soft pentru imbunatatirea felului in care pronuntam cuvintele intr-o limba straina (chineza, koreana, engleza in acest caz).

iRiver WavePhone soseste cu un set de casti, cablu USB, un stylus, un adaptor, manuale, CD de instalare si un port-baterie.

Sursa: Slashphone.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×