Telefonul iti reflecta personalitatea!

1.159 ori
<b>Telefonul iti reflecta personalitatea!</b>E posibil sa iti dai seama ce fel de caracter are o persoana doar aruncand o privire la telefonul sau mobil. Aceasta este concluzia cercetatorilor de la Nielsen, care tocmai au terminat un studiu ce determina personalitatea posesorilor de terminale...

E posibil sa iti dai seama ce fel de caracter are o persoana doar aruncand o privire la telefonul sau mobil. Aceasta este concluzia cercetatorilor de la Nielsen, care tocmai au terminat un studiu ce determina personalitatea posesorilor de terminale mobile.

Posesorii unui Motorola, de exemplu, sunt considerati stilati si doritori de distractie, in timp ce utilizatorii de Nokia au un statut social bun si apartin categoriei de varsta mijlocie. Si nu numai atat, deoarece posesorii modelelor companiei finlandeze sunt tot timpul cu gandul la famila lor si atenti la sanatate. Ne mira si stabilirea varstelor, spre exemplu posesorii unui Motorola au sub 24 de ani, in timp ce aceia care sunt fani Sony Ericsson sunt catalogati drept barbati tineri si ambitiosi.

Tot posesorii de Sony Ericsson primesc complimente in cadrul acestui studiu, fiind considerate persoane ambitioase si profesionisti in cautarea succesului. Nu putem uita de publicul feminin, deorece se pare ca daca ai un Samsung, esti o tanara femeie, concentrata pe cariera sa si dorindu-si succesul. Oaia neagra a studiului este LG, care isi catalogheaza posesorii drept parinti care nu muncesc.

Ne intrebam cum ne va defini iPhone, in special cand va sosi pe taramurile mioritice...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×