Telefonul iti reflecta personalitatea!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.109 ori
<b>Telefonul iti reflecta personalitatea!</b>E posibil sa iti dai seama ce fel de caracter are o persoana doar aruncand o privire la telefonul sau mobil. Aceasta este concluzia cercetatorilor de la Nielsen, care tocmai au terminat un studiu ce determina personalitatea posesorilor de terminale...

E posibil sa iti dai seama ce fel de caracter are o persoana doar aruncand o privire la telefonul sau mobil. Aceasta este concluzia cercetatorilor de la Nielsen, care tocmai au terminat un studiu ce determina personalitatea posesorilor de terminale mobile.

Posesorii unui Motorola, de exemplu, sunt considerati stilati si doritori de distractie, in timp ce utilizatorii de Nokia au un statut social bun si apartin categoriei de varsta mijlocie. Si nu numai atat, deoarece posesorii modelelor companiei finlandeze sunt tot timpul cu gandul la famila lor si atenti la sanatate. Ne mira si stabilirea varstelor, spre exemplu posesorii unui Motorola au sub 24 de ani, in timp ce aceia care sunt fani Sony Ericsson sunt catalogati drept barbati tineri si ambitiosi.

Tot posesorii de Sony Ericsson primesc complimente in cadrul acestui studiu, fiind considerate persoane ambitioase si profesionisti in cautarea succesului. Nu putem uita de publicul feminin, deorece se pare ca daca ai un Samsung, esti o tanara femeie, concentrata pe cariera sa si dorindu-si succesul. Oaia neagra a studiului este LG, care isi catalogheaza posesorii drept parinti care nu muncesc.

Ne intrebam cum ne va defini iPhone, in special cand va sosi pe taramurile mioritice...


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×