ZenZui, noua minune in materie de browsing mobil, de la Microsoft

1.160 ori
<b>ZenZui, noua minune in materie de browsing mobil, de la Microsoft</b>Abia aflasem de implicarea celor de la Microsoft in proiectul ZenZui Zooming User Interface, ca gigantul din domeniul IT ne anunta lansarea propriului browser web destinat telefoanelor mobile. Acesta va fi numit Deepfish si va avea drept principal scop...

Abia aflasem de implicarea celor de la Microsoft in proiectul ZenZui Zooming User Interface, ca gigantul din domeniul IT ne anunta lansarea propriului browser web destinat telefoanelor mobile.

Acesta va fi numit Deepfish si va avea drept principal scop afisarea paginilor web asa cum sunt ele disponibile pentru utilizatorul unui PC. Stim cu totii ca majoritatea telefoanelor mobile deschid versiuni "micsorate" ale unor site-uri prea elaborate, neincluzand unele detalii. Deepfish va include include unelte utile de navigare, functie de zooming si va avea o latime de banda optimizata pentru o incarcare rapida a paginilor.

Aplicatia va include o serie de imagini thumbnail pentru paginile Web care incap pe ecranul mai mic al unor telefoane mobile. Conform reprezentatilor Microsoft, Deepfish se afla in faza de dezvoltare si cateva functii nu sunt inca operationale. Totusi, un preview al acestui program poate fi descarcat pe toate terminalele cu Windows Mobile inclus. Totusi, accesul este limitat, conform site-ului Deepfish.

Sa fie o materie de ani sau de luni pana cand vom naviga pe cele mai complexe site-uri in Romania? Avand in minte vizita lui Bill Gates, nu putem decat sa speram ca Deepfish va fi disponibil cat mai curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×