Telefonul "LEGO" Phonebloks Îți permite să Îi adaugi hardware din mers; Telefoanele modulare revin? (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.660 ori
<b>Telefonul "LEGO" Phonebloks Îți permite să Îi adaugi hardware din mers; Telefoanele modulare revin? (Video)</b>De când compania modu și proiectul său și-au dat obștescul sfârșit, toți producătorii de telefoane, mici și mari s-au ferit să mai abordeze segmentul de terminale modulare. Din când în când mai vedem câte un concept totuși, care ne arată...

De când compania modu și proiectul său și-au dat obștescul sfârșit, toți producătorii de telefoane, mici și mari s-au ferit să mai abordeze segmentul de terminale modulare. Din când în când mai vedem câte un concept totuși, care ne arată ca o astfel de idee ar putea avea succes.

Un exemplu este și Phonebloks, care practic e o metodă de a customiza și upgrada propriul telefon cu diferite componente pe care le integram în funcție de nevoi. Avem o bază a terminalului cu pini la care putem conecta un soi de cuburi, cu hardware asociat. Astfel un pasionat de fotografie conectează un cub Canon cu senzor de 20 de megapixeli, iar o persoană în vârstă conectează un cub cu difuzor mai mare.

Se procedează exact ca la jucăriile LEGO și rezultatul e un telefon pe care îl customizezi chiar tu. Poți adăuga un CPU mai nou, baterie mai mare, stocare în plus, WiFi, Bluetooth, chip pentru 5G, toate conectate la o placă de bază și fixate cu câteva șuruburi. Ideea este bună și pentru înlocuirea componentelor stricate. Ați cumpăra un astfel de telefon?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×