Telefonul "LEGO" Phonebloks Îți permite să Îi adaugi hardware din mers; Telefoanele modulare revin? (Video)

1.815 ori
<b>Telefonul "LEGO" Phonebloks Îți permite să Îi adaugi hardware din mers; Telefoanele modulare revin? (Video)</b>De când compania modu și proiectul său și-au dat obștescul sfârșit, toți producătorii de telefoane, mici și mari s-au ferit să mai abordeze segmentul de terminale modulare. Din când în când mai vedem câte un concept totuși, care ne arată...

De când compania modu și proiectul său și-au dat obștescul sfârșit, toți producătorii de telefoane, mici și mari s-au ferit să mai abordeze segmentul de terminale modulare. Din când în când mai vedem câte un concept totuși, care ne arată ca o astfel de idee ar putea avea succes.

Un exemplu este și Phonebloks, care practic e o metodă de a customiza și upgrada propriul telefon cu diferite componente pe care le integram în funcție de nevoi. Avem o bază a terminalului cu pini la care putem conecta un soi de cuburi, cu hardware asociat. Astfel un pasionat de fotografie conectează un cub Canon cu senzor de 20 de megapixeli, iar o persoană în vârstă conectează un cub cu difuzor mai mare.

Se procedează exact ca la jucăriile LEGO și rezultatul e un telefon pe care îl customizezi chiar tu. Poți adăuga un CPU mai nou, baterie mai mare, stocare în plus, WiFi, Bluetooth, chip pentru 5G, toate conectate la o placă de bază și fixate cu câteva șuruburi. Ideea este bună și pentru înlocuirea componentelor stricate. Ați cumpăra un astfel de telefon?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×