Telefonul LG LB2900S pentru persoanele cu probleme de vedere anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  LG 971 ori
<b>Telefonul LG LB2900S pentru persoanele cu probleme de vedere anuntat oficial</b>LG a anuntat ieri noul telefon LB2900S, destinat persoanelor care nu pot citi din cauza problemelor de vedere, sau cel putin un astfel de public mentioneaza producatorul asiatic. Utilizatorii handsetului pot descarca pana la 1500 de carti cu ajutorul...

LG a anuntat ieri noul telefon LB2900S, destinat persoanelor care nu pot citi din cauza problemelor de vedere, sau cel putin un astfel de public mentioneaza producatorul asiatic.

Utilizatorii handsetului pot descarca pana la 1500 de carti cu ajutorul Internetului si le pot asculta, prin sistemul de redare audio al noului LG. Telefonul va "citi" meniul cu voce tare si va recunoaste comenzile vocale ale posesorului sau. De asemenea SMS-urile vor fi reproduse audio pentru ca utilizatorul sa afle continutul acestora.

Pretul lui LG LB2900S nu a fost anuntat inca, dar putem spune ca producatorul a avut o initiativa laudabila pentru pasionatii de telefoane mobile care nu sunt la fel de norocosi ca si noi. Prin intermediul noului terminal, problemele de vedere sunt rezolvate si chiar si persoanele cu dizabilitati se pot bucura de functiile unui handset performant.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×