iPhone-ul 3G a invatat chineza...

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.736 ori
<b>iPhone-ul 3G a invatat chineza...</b>Deja am vazut cateva iPhone-uri 3G tocmai scoase din cutie, pozate si postate pe Internet, astfel ca nu ne surprinde faptul ca si chinezii au beneficiat de o astfel de premiera. Era si cazul, caci asteapta iPhone-ul de mai bine de un an si s-au multumit...

Deja am vazut cateva iPhone-uri 3G tocmai scoase din cutie, pozate si postate pe Internet, astfel ca nu ne surprinde faptul ca si chinezii au beneficiat de o astfel de premiera.

Era si cazul, caci asteapta iPhone-ul de mai bine de un an si s-au multumit cu tone de clone, fie ele si performante. Distribuitorul taiwanez ePrice a scos din cutie un iPhone 3G cu o interfata chinezeasca, prezentand terminalul online. Maine, sau mai bine zis diseara pentru australieni si neo-zeelandezi va avea loc marea lansare a handsetului si punerea sa in vanzare la reprezentantele Apple sau Vodafone.

Ramane de vazut cum vor arata primele recenzii neprofesioniste ale lui iPhone si asteptam si valul de plangeri al bloggerilor, entuziasmul unora, dezamagirea altora sau poate nepasarea posesorilor de HTC Touch Diamond sau a celor care au avut ocazia sa puna mana pe un Sony Ericsson XPERIA X1. Suntem curiosi cati dintre posesorii chinezi ai unei clone de iPhone vor mai dori sa isi cumpere handsetul produs de Apple. Cum ramane cu Meizu M8?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×