Telefonul LG Prada cu tastatura QWERTY, a fost lansat oficial!

3.589 ori
<b>Telefonul LG Prada cu tastatura QWERTY, a fost lansat oficial!</b>Iata ca LG sa hotarat in sfarsit sa confirme zvonurile de pe internet legate de un telefon Prada cu tastatura glisanta de tip QWERTY, care circula inca din aprilie, prin lansarea LG KF900 Prada astazi, pe site-ul LG din Korea. Noul slider 3G Prada, in...

Iata ca LG s-a hotarat in sfarsit sa confirme zvonurile de pe internet legate de un telefon Prada cu tastatura glisanta de tip QWERTY, care circula inca din aprilie, prin lansarea LG KF900 Prada astazi, pe site-ul LG din Korea.

Noul slider 3G Prada, in afara de tastatura QWERTY glisanta, soseste la pachet si cu alte surprize placute cum ar fi: camera de 5MP cu lentila Schneider-Kreuznach, ecran tactil de 3 inch de tip  WQVGA si rezolutie de 400×240px, Wi-fi, tuner FM, TV out si binenteles Bluetooth.

Prada II este un fashion phone stilat si aproape complet, urmas de drept al faimosului sau predecesor, LG KE850 Prada. Doar "aproape complet" pentru faptul ca-i lipseste modulul GPS, care a devenit standard pentru telefoanele high-end ale brandurilor care se respecta!

LG KF900 Prada va fi disponibil in curand in Marea Briatanie, Franta, Germania si Italia, la un pret aproximativ de 600 EUR.

LG a vandut deja 1 milion de terminale Prada de prima generatie, probabil acest succes al modelului va continua prin noul model, acest KF900 cu tastatura glisanta si stil inconfundabil.

Sursa: i4u.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×