Telefonul LG SH150A devine real si include display AMOLED

Autor:  | Publicat în:  LG 1.338 ori
<b>Telefonul LG SH150A devine real si include display AMOLED</b>Cel mai nou terminal LG, SH150A nu are planuri de a parasi Asia inca, dar display-ul sau de exceptie, ce foloseste tehnologia AMOLED merita admirat, chiar daca nu vom vedea telefonul in Romania in 2008. Producatorul sud-corean de terminale mobile, LG a...

Cel mai nou terminal LG, SH150A nu are planuri de a parasi Asia inca, dar display-ul sau de exceptie, ce foloseste tehnologia AMOLED merita admirat, chiar daca nu vom vedea telefonul in Romania in 2008.

Producatorul sud-corean de terminale mobile, LG a lansat modelul SH150A in tara sa "natala", locul unde standardul handseturilor moderne a devenit conectivitatea HSDPA de 7.2Mbps si tunerele TV DMB. Noul LG are ca atuu principal display-ul AMOLED, care ofera o claritate incredibila si economiseste energie electrica, prelungind viata bateriei noului terminal.

Pe lista sa de specificatii se afla si o camera de 2 megapixeli, conectivitate HSDPA de 7.2Mbps, media player integrat si suport DMB TV, dar si numeroase alte feature-uri de care nu putem beneficia deocamdata. Ca un defect al acestui handset putem mentiona keypadul, deloc convingator in imaginea de mai sus, cel putin cand vine vorba de utilizarea sa. Totusi, LG ne-a obisnuit cu taste plate si apropiate, deci daca ati mai avut un terminal produs de compania asiatica, keypadul va fi ultimul lucru la care va veti gandi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×