T-Mobile ofera apeluri/SMS-uri nelimitate... Operatorii din Romania?

1.166 ori
<b>T-Mobile ofera apeluri/SMS-uri nelimitate... Operatorii din Romania?</b>T-Mobile a anuntat ieri un nou tip de abonament care include apeluri wireless nelimitate si SMS-uri nelimitate, ofera fiind valabila doar pentru teritoriul SUA. Un astfel de abonament costa 99.99 dolari pe luna si este disponibil de ieri pe piata. Oare o...

T-Mobile a anuntat ieri un nou tip de abonament care include apeluri wireless nelimitate si SMS-uri nelimitate, ofera fiind valabila doar pentru teritoriul SUA. Un astfel de abonament costa 99.99 dolari pe luna si este disponibil de ieri pe piata.

Oare o astfel de oferta ar prinde la publicul din Romania? Pretul este totusi destul de piperat, pentru un abonament, singura noastra idee vaga de "nelimitat" fiind oferita de catre Cosmote si miile sale de minute, sau de catre abonamentele de Internet "nelimitat" limitat oferite de Orange. Intre timp T-Mobile ofera si MMS-uri nelimitate, dar si instant messaging, evident fara limite, dar doar in perimetrul SUA.

Exista si o varianta mai ieftina a acestui abonament, de doar 39.99 dolari pe luna, oferita de T-Mobile sub numele de myFaves si disponibila pentru majoritatea clientilor operatorului. Astfel de oferte sunt destul de populare peste Ocean, de vreme ce si AT&T si Verizon pun la dispozitie clientilor abonamente cu apeluri nelimitate. Pe cand si in Romania o astfel de superoferta si mai ales prin ce operator?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×