Asus P565 analizat intr-o recenzie, performanta HTC la puterea a doua

2.321 ori
<b>Asus P565 analizat intr-o recenzie, performanta HTC la puterea a doua</b>Cei de la Mobile01.com nu s-au zgarcit deloc cu imaginile si cuvintele in noul lor review al smartphone-ului Asus P565. Am putea spune chiar ca aceasta recenzie este una dintre cele mai complexe pe care le-am vazut vreodata si ca handsetul reuseste sa "ia...

Cei de la Mobile01.com nu s-au zgarcit deloc cu imaginile si cuvintele in noul lor review al smartphone-ului Asus P565. Am putea spune chiar ca aceasta recenzie este una dintre cele mai complexe pe care le-am vazut vreodata si ca handsetul reuseste sa "ia fata" oricarui HTC aflat pe piata in acest moment.

Din aceasta recenzie aflam ca noul P565 are specificatii foarte generoase si ca soseste cu bonusuri gen un card microSD de 2 GB sau cea mai noua versiune de software navigational Garmin. In plus, terminalul vine si cu un incarcator pentru masina si suport pentru pozitionarea sa in stil GPS in automobil.

Procesorul de 800 MHz al lui Asus P565 isi face treaba excelent cand vine vorba de performanta grafica, afisand clipuri video MPEG4 la o rezolutie de 864 x 480 pixeli si viteza de 143% pe display-ul sau VGA. Evident, smartphone-ul are si slabiciuni, cum este camera sa de 3 megapixeli, viata limitata a bateriei, experienta de browsing si transferul de date USB 1.1.

Sursa: Wmpoweruser.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×