Telefonul LTE Samsung Craft (SCH-R900) va sosi in septembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 989 ori
<b>Telefonul LTE Samsung Craft (SCH-R900) va sosi in septembrie</b>Samsung a confirmat recent ca pregateste un handset cu suport pentru conectivitate LTE, alternativa la WiMAX, acest model urmand sa fie lansat in septembrie. Este vorba despre terminalul Samsung Craft aka SCH-R900, pe care il puteti vedea in imaginea...

Samsung a confirmat recent ca pregateste un handset cu suport pentru conectivitate LTE, alternativa la WiMAX, acest model urmand sa fie lansat in septembrie. Este vorba despre terminalul Samsung Craft aka SCH-R900, pe care il puteti vedea in imaginea urmatoare.

Craft va fi primul telefon LTE vandut in SUA de catre retailerul MetroPCS si mai aflam ca dotarile handsetului includ conectivitate CDMA, un display touch si o camera de 3.2 megapixeli. Acestora li se alatura conectivitatea Bluetooth si o tastatura QWERTY, pe care nu am reusit sa o depistam in imaginea de mai sus.

Pretul handsetului va fi undeva in jurul valorii de 300 de dolari.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×