Denumirea Samsung Galaxy Note 7 se confirmă pentru noul phablet al sud-coreenilor

2.596 ori
<b>Denumirea Samsung Galaxy Note 7 se confirmă pentru noul phablet al sud-coreenilor</b>Un lucru nu tocmai clar era până astăzi, denumirea pe care următorul phablet Samsung avea să o poarte. Ei bine, chiar celebrul leaker @evleaks ne confirmă faptul că telefonul va fi numit într-adevăr Samsung Galaxy Note 7, terminal așteptat să poposească

Multă vreme, denumirea următorului phablet Samsung a stat sub semnul întrebării, și asta pentru că pe de o parte zvonurile sugerau faptul că modelul va fi numit Note 7, iar pe de altă parte existau și surse care continuau să numească device-ul drept Note 6. Într-un final aflăm și cum va fi numit noul phablet, detaliu dezvăluit chiar de către celebrul leaker @evleaks.

Ei bine, acesta confirmă că într-adevăr phablet-ul ce va fi lansat în august urmează a fi cunoscut pe piață drept Samsung Galaxy Note 7. Potrivit unor surse, compania sud-coreeană ar fi optat pentru această schimbare de nume, tocmai pentru a 'sincroniza' gamele Galaxy S și Galaxy Note cu scopul de a nu induce publicul în eroare.

Practic, s-a pus problema că mulți utilizatori ar putea asocia denumirea Samsung Galaxy Note 6 cu generația din 2015 a modelului flagship Galaxy S. Vă amintim că phablet-ul pregătit de Samsung urmează a beneficia de un display curbat de 5.77 inch curbat spre margini, de 4 sau 6 GB memorie RAM, și de un procesor Snapdragon 821/823. Există și un zvon ce aduce în discuție o cameră foto duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×