Denumirea Samsung Galaxy Note 7 se confirmă pentru noul phablet al sud-coreenilor

2.674 ori
<b>Denumirea Samsung Galaxy Note 7 se confirmă pentru noul phablet al sud-coreenilor</b>Un lucru nu tocmai clar era până astăzi, denumirea pe care următorul phablet Samsung avea să o poarte. Ei bine, chiar celebrul leaker @evleaks ne confirmă faptul că telefonul va fi numit într-adevăr Samsung Galaxy Note 7, terminal așteptat să poposească

Multă vreme, denumirea următorului phablet Samsung a stat sub semnul întrebării, și asta pentru că pe de o parte zvonurile sugerau faptul că modelul va fi numit Note 7, iar pe de altă parte existau și surse care continuau să numească device-ul drept Note 6. Într-un final aflăm și cum va fi numit noul phablet, detaliu dezvăluit chiar de către celebrul leaker @evleaks.

Ei bine, acesta confirmă că într-adevăr phablet-ul ce va fi lansat în august urmează a fi cunoscut pe piață drept Samsung Galaxy Note 7. Potrivit unor surse, compania sud-coreeană ar fi optat pentru această schimbare de nume, tocmai pentru a 'sincroniza' gamele Galaxy S și Galaxy Note cu scopul de a nu induce publicul în eroare.

Practic, s-a pus problema că mulți utilizatori ar putea asocia denumirea Samsung Galaxy Note 6 cu generația din 2015 a modelului flagship Galaxy S. Vă amintim că phablet-ul pregătit de Samsung urmează a beneficia de un display curbat de 5.77 inch curbat spre margini, de 4 sau 6 GB memorie RAM, și de un procesor Snapdragon 821/823. Există și un zvon ce aduce în discuție o cameră foto duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×