Telefonul Nokia D1C cu Android 7.0 la bord apare în benchmarkuri, listat în GeekBench cu procesor Snapdragon 430

2.550 ori
<b>Telefonul Nokia D1C cu Android 7.0 la bord apare în benchmarkuri, listat în GeekBench cu procesor Snapdragon 430</b>În baza de date GeekBench își face astăzi apariția un nou dispozitiv Android, dar nu unul oarecare - ci un terminal ce rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Aflăm și câteva dintre specificiațiile hardware pe care acesta ni le oferă la pachet și

În ultimele săptămâni ştirile au fost dominate de vesti legate de Galaxy Note 7 sau de Apple şi perspectiva noilor telefoane Nokia a fost parcă pusă pe plan secundar. Azi revine această idee, prin intermediul unei scăpări de benchmark a unui model Nokia cu Android 7.0 la bord.

Nokia D1C

Vă reamintesc că în cel mai bun caz Nokia va reveni pe piaţa smartphone în ultimul trimestru al acestui an, iar în cel mai rău în trimestrul întâi al anului viitor. Între timp îl vedem pe acest Nokia D1C cu procesor Snapdragon 430 la bord şi testat de multiple ori în GeekBench. El rulează Android Nougat şi vine cu 3 GB RAM, GPU Adreno 505 şi deşi nu avem detalii despre display, ar trebui să fie maxim un Full HD, aceasta fiind rezoluţia suportată de chipsetul Snapdragon mai sus menţionat.

Nokia D1C

Ultimele zvonuri menţionau că Nokia va lansa două smartphone-uri cu ecrane Quad HD în China, unul cu diagonala de 5.2 inch şi altul de 5.5 inch, dar acesta nu e unul dintre ele. Azi este o zi istorică pentru Nokia, pentru că e începutul trimestrului 4 al anului 2016 şi data când expiră obligaţia Nokia faţă de Microsoft de a nu îşi folosi propriul nume pentru terminale mobile.

Următoarele luni ar putea să ne aducă lansări, atât pentru acest model midrange D1C, cât şi flagshipuri cu Snapdragon 820 şi chiar tablete. Foxconn va fi producătorul hardware şi firma HMD Global va avea la rândul său o implicare în acest proiect. Aşteptaţi-vă la o sumedenie de scăpări de genul în perioada următoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×