Telefonul mobil se incarca acum ecologic, cu pedale O2

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.220 ori
<b>Telefonul mobil se incarca acum ecologic, cu pedale O2</b>Operatorul britanic O2 prezinta un sistem de incarcare a telefonului mobil bazat pe miscarea pedalelor unei biciclete, la doar cateva zile dupa ce admiram incarcatorul Orange ce folosea miscarea bratelor utilizatorului. Incarcatorul Orange folosea energie...

Operatorul britanic O2 prezinta un sistem de incarcare a telefonului mobil bazat pe miscarea pedalelor unei biciclete, la doar cateva zile dupa ce admiram incarcatorul Orange ce folosea miscarea bratelor utilizatorului.

Incarcatorul Orange folosea energie kinetica, convertind-o in energie electrica, iar cel produs de O2 functioneaza pe baza unui principiu similar, dar bazat pe o miscare de pedalare. Inventia branduita O2 va fi prezentata la Festivalul Wireless O2, organizat in Hyde Park, Londra. Exista si un mic dezavantaj, si anume faptul ca bicicletele vor avea un cadru fix si nu vor fi mobile.

Probabil o bicicleta reala cu un astfel de incarcator ar fi distras atentia utilizatorului de la drum, facand aventura ecologica pe 2 roti mai periculoasa. Asteptam si alte metode alternative de incarcare a telefonului, de la banala electrizare a unui tricou, pana la energia eoliana sau solara.

Sursa: GadgetZone.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×