Telefonul Philips Xenium 9@9 "te tine" multe ore

2.037 ori
<b>Telefonul Philips Xenium 9@9 "te tine" multe ore</b>Producatorul Philips stie cu siguranta ca timpul de convorbire este extrem de important pentru clientii de tip business, de aceea telefonul Xenium 9@9 urmeaza aceasta idee, oferindu-ne o durata surprinzatoare de viata a bateriei. Acest uimitor handset...

Producatorul Philips stie cu siguranta ca timpul de convorbire este extrem de important pentru clientii de tip business, de aceea telefonul Xenium 9@9 urmeaza aceasta idee, oferindu-ne o durata surprinzatoare de viata a bateriei.

Acest uimitor handset rezista pana la 17 ore in modul convorbire si o surprinzatoare perioada de 2 luni in standby. Telefonul este un tri-band care soseste dotat cu un display TFT de 65.000 de culori, o camera VGA, card de memorie microSD si conectivitate Bluetooth. Nu va asteptati totusi sa fiti impresionati de designul sau, avand in vedere faptul ca acesta este unul standard, pentru un telefon de tip "candybar".

Nu cunoastem inca data de lansare a acestui handset, dar se pare ca nu-l vom vedea in Romania, dar nici in restul Europei, terminalul fiind in exclusivitate unul asiatic. In cazul in care veti reusi totusi sa puneti mana pe acest recordmen al bateriilor, va recomandam sa il pastrati, mai ales daca sunteti fanii terminalelor low-end si vorbiti mult la telefon. Banuim ca si pretul se potriveste cu specificul asiatic al telefonului si cu feature-urile sale.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×