Samsung anunta telefonul Anycall G608

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.097 ori
<b>Samsung anunta telefonul Anycall G608</b>Samsung a cunoscut succesul prin intermediul terminalelor de mici dimensiuni, care arata extrem de bine, lucru confirmat si de catre handsetul din imaginea urmatoare, G608: Noul Samsung G608 este un quad-band GSM/EDGE dotat cu o camera de 5 megapixeli si...

Samsung a cunoscut succesul prin intermediul terminalelor de mici dimensiuni, care arata extrem de bine, lucru confirmat si de catre handsetul din imaginea urmatoare, G608:

Noul Samsung G608 este un quad-band GSM/EDGE dotat cu o camera de 5 megapixeli si cu o baterie care rezista 7 ore in modul convorbire, respectiv 320 de ore in standby. Pe lista sa de specificatii tehnice se afla conectivitatea Bluetooth, radio FM plus toate softurile care va pot folosi. Terminalul va fi disponibil cu o carcasa metalica, iar pe lista sa de feature-uri se afla si un display TFT LCD de 16.7 milioane de culori.

Putem spune ca avem de-a face cu o premiera, de vreme ce G608 este primul Samsung Anycall dotat cu o camera de 5 megapixeli. Aceasta va sosi impreuna cu un senzor de luminozitate, stabilizator de imagine si blitz Power LED. Colectia dumneavoastra de poze va putea fi stocata pe cardul microSD de 2GB pe care il suporta noul handset, in vreme ce melomanii vor putea imparti hiturile preferate cu prietenii prin intermediul functiei Dual Bluetooth stereo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×