Telefonul Philips Xenium 9x9S in standy pentru o luna

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.136 ori
<b>Telefonul Philips Xenium 9x9S in standy pentru o luna</b>Desi pare ceva imposibil de realizat, Philips a reusit sa impinga viata bateriilor unui terminal mobil la o limita de 30 de zile. Telefonul Philips Xenium rezista o luna in modul standby. Incredibil? Vom afla curand. Philips Xenium 9x9S vine cu un display...

Desi pare ceva imposibil de realizat, Philips a reusit sa impinga viata bateriilor unui terminal mobil la o limita de 30 de zile. Telefonul Philips Xenium rezista o luna in modul standby. Incredibil? Vom afla curand.

Philips Xenium 9x9S vine cu un display color OLED de 80 cd/m2, 1.8 inch si 262k, care poate afisa 8 randuri de text si un display secundar OLED cu rezolutie de 80x48. Modelul ofera suport pentru sonerii polifonice si fisiere de sunet AMR si Midi, avand de asemenea o camera de 1.3 megapixeli si 18 mega de memorie interna. Xenium 9x9S suporta si GPRS, fiind si un telefon cu triband GSM (900, 1800, 1900 MHz) care masoara 92.8x48x20.9 mm.

Cu un volum de 82cc si o greutate de 102.5 g, acest telefon nu este nici pe departe una din "caramizile", cu care ne-a obisnuit Philips. Desi nu are atat de multe functii ca alte telefoane recent lansate, atuul principal al acestui terminal este reprezentat de longevitatea bateriei. Practic v-ati putea lasa telefonul o luna fara sa il incarcati. Avand o baterie de 950 mAh, ca si celelalte telefoane Xenium, 9x9S rezista timp de 8.5 ore in modul convorbire.

Surprinsi de aceasta inovatie de la Philips, ne intrebam cand va aparea telefonul a carui baterie sa reziste 30 de zile, dar nu in standby, ci supus utilizarii normale si multor convorbiri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×