MOTOKRZR K1m si MOTORAZR V3m, cadouri perfecte de Valentine's Day

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.728 ori
<b>MOTOKRZR K1m si MOTORAZR V3m, cadouri perfecte de Valentine's Day</b>Avand in vedere ca se apropie Ziua Indragostitilor, putem profita sa ii luam ei telefonul perfect, insotit bineinteles de niste flori si bomboane. Cadouri cochete si destinate publicului feminin, MOTOKRZR K1m (rosu aprins) si MOTORAZR V3m (roz orhidee)...

Avand in vedere ca se apropie Ziua Indragostitilor, putem profita sa ii luam ei telefonul perfect, insotit bineinteles de niste flori si bomboane. Cadouri cochete si destinate publicului feminin, MOTOKRZR K1m (rosu aprins) si MOTORAZR V3m (roz orhidee) vor bucura orice iubita.

MOTOKRZR K1m rosu aprins este al treilea model din familia Motorola MOTOKRZR. Cu o grosime de 17mm si o latime de 44mm, acest telefon incorporeaza o camera de 1.3 megapixeli cu zoom, slot de card microSD si un player de muzica. Fa-i o poza persoanei speciale pentru tine si ascultati impreuna melodia preferata dintr-o miscare cu ajutorul touch-senzorilor care controleaza muzica.

Stiind ca multe fete/femei prefera culoarea roz, poate aleasa ta va aprecia modelul MOTORZR V3m care include suport VZ Navigator, o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth, V Cast si optiuni V Cast pentru muzica. Ambele telefoane pot fi cumparate online la orice magazin Verizon Wireless, cum ar fi Circuit City. MOTOKRZR costa 99.99 $, cu abonament pe 2 ani, iar MOTORZR costa 49.99 $, cu acelasi abonament pe 2 ani.

Acum ca ideea pentru cadoul perfect de Valentine's day a fost gasita, putem incepe sa ne ocupam de cadourile de Martisor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×