Telefonul-pix Nokia 9900 soseste cu un display elastic

3.400 ori
<b>Telefonul-pix Nokia 9900 soseste cu un display elastic</b>Sa uitam de Nokia Tube pentru o secunda, admirand acest superb concept descoperit pe popularul serviciu de photo/video sharing Flickr. Este vorba de Nokia 9900, primul telefon-pix al finlandezilor dotat cu un display extensibil. Handsetul va include...

Sa uitam de Nokia Tube pentru o secunda, admirand acest superb concept descoperit pe popularul serviciu de photo/video sharing Flickr. Este vorba de Nokia 9900, primul telefon-pix al finlandezilor dotat cu un display extensibil.

Handsetul va include anterior-mentionatul ecran touch, care va indeplini si rolul de "catare" a camerei integrate in acest terminal. In plus, pixul isi va pastra functiile de baza, astfel ca veti putea scrie sau desena oricand doriti, in vreme ce butonul din varful handsetului va fi folosit pentru a controla telefonul.

Nokia 9900 concept

Cunoscatorii de limba chineza care au analizat imaginile cu Nokia 9900 ne informeaza ca acest concept este inspirat din Microsoft Surface, desi asemenarea cu acesta nu este chiar atat de vadita. Sansele ca telefonul sa devina realitate? Mai mici decat alegerea lui Britney ca noul presedinte al SUA. Ganditi-va numai cat de SF pare Nokia Morph, Open sau Aeon si cat de greu este sa lansezi un Tube... Pana la 9900 mai este un drum lung de parcurs pentru finlandezi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×