Wibrain pregateste noul UMPC L1

1.173 ori
<b>Wibrain pregateste noul UMPC L1</b>Dupa ce aflam ca Samsung pregateste un nou UMPC, sub forma seriei Q1 Ultra, a venit momentul ca si Wibrain sa isi updateze linia de astfel de terminale, prin intermediul modelului L1. Handsetul va sosi cu un procesor Intel Atom si suport pentru...

Dupa ce aflam ca Samsung pregateste un nou UMPC, sub forma seriei Q1 Ultra, a venit momentul ca si Wibrain sa isi updateze linia de astfel de terminale, prin intermediul modelului L1.

Handsetul va sosi cu un procesor Intel Atom si suport pentru conectivitate mobila broadband HSDPA. El va fi disponibil in culori diferite si va include pe lista de specificatii si un slot pentru carduri microSD, in vreme ce la capitolul memorie puteti opta pentru un HDD de 30 sau 60 GB, eventual un SSD de 64 GB.

Spre deosebire de Samsung Q1 Ultra care ruleaza Vista, acest UMPC va functiona pe baza lui Windows XP sau a unui OS Linux. Viata bateriei sale este estimata la 6 ore, in cazul in care va axati pe browsing, dar aceste performante nu trebuie luate de bune pana nu sunt testate. L1, oferit de catre Wibrain va fi disponibil incepand cu luna octombrie, in SUA, dar pretul sau oficial nu a fost anuntat inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×