Michael Dell confirma zvonurile unui smartphone dotat cu Android

1.266 ori
<b>Michael Dell confirma zvonurile unui smartphone dotat cu Android</b>Android este considerat deja unul dintre cele mai revolutionare produse de pe piata telefoniei mobile si tineti cont de faptul ca nici macar nu s-a lansat inca. Aderand la trendul de a adopta Android, Michael Dell a declarat recent ca uriasul Dell...

Android este considerat deja unul dintre cele mai revolutionare produse de pe piata telefoniei mobile si tineti cont de faptul ca nici macar nu s-a lansat inca. Aderand la trendul de a adopta Android, Michael Dell a declarat recent ca uriasul Dell lucreaza la un telefon ce soseste cu OS-ul celor de la Dell.

In ultima vreme Android a avut de-a face cu amanari si intarzieri, cauzate de problemele sale de software si asta in vreme ce o alianta Symbian prinde contur. Intr-un stil similar, industria mobila se pregateste pentru Windows Mobile 7, dar fanii Android nu vor renunta atat de usor la produsul pe care-l asteapta de luni bune, mai ales ca acum si Dell este in joc. Ultima oara cand numele acestei companii era mentionat alaturi de Google, speculam asupra unui Google Phone produs de Alienware/Dell.

Ba chiar aflam ca producatorul ar fi trebuit sa prezinte un handset in cadrul Mobile World Congress 2008, lucru care nu s-a mai intamplat. Anuntul lui Michael Dell poate sa insemne ca vom vedea in curand si o serie de specificatii si imagini care sa-i sustina teoria, maximul rezultat in urma acestei povesti fiind un veritabil Android Phone, lucru foarte improbabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×