Telefonul Porsche P'9521 ia cu asalt marea Britanie

4.822 ori
<b>Telefonul Porsche P'9521 ia cu asalt marea Britanie</b>In cazul in care asteptati cu nerabdare handsetul Porsche P'9521, avem vesti bune pentru dumneavoastra: Mobilephones24.co.uk au anuntat ca vor vinde telefonul prin intermeduiul website-ului. Nu va asteptati ca acest telefon sa fie ieftin, de vreme ce...

In cazul in care asteptati cu nerabdare handsetul Porsche P'9521, avem vesti bune pentru dumneavoastra: Mobilephones24.co.uk au anuntat ca vor vinde telefonul prin intermeduiul website-ului.

Nu va asteptati ca acest telefon sa fie ieftin, de vreme ce logo-ul Porsche il defineste. Banuim ca o persoana care detine un Porsche ar fi mai mult decat fericita sa cumpere un astfel de handset dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, display touchscreen rotativ si media player. De asemenea pe lista de specificatii tehnice se afla suportul pentru Bluetooth si slotul pentru carduri de memorie microSD. Porsche si partenerul sau francez, Sagem au colaborat pentru a dezvolta P'9521, un terminal elegant si stilat.

Telefonul include si un sistem de scanare a amprentelor care va proteja datele personale ale posesorului (de masina Porsche si telefon din acelasi brand). Luxosul handset suporta conectivitate EDGE, care ofera acces la Internet de mare viteza si include un touchscreen performant, care se poate roti la 360 de grade. Acum putem doar sa asteptam ca telefonul Porsche sa poposeasca si in Romania, urmandu-l pe cel Levi's si pe Motorola RAZR2, in varianta sa aurita.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×