Digi Mobil anunță modificarea tarifelor de roaming în Uniunea Europeană

2.323 ori
<b>Digi Mobil anunță modificarea tarifelor de roaming în Uniunea Europeană</b>După anunțul Telekom din această dimineață cu privire la modificarea tarifelor de roaming în Uniunea Europeană, iată că acum primim și un comunicat de presă din partea celor de la Digi Mobil. Aflăm că din data de 30 aprilie, costul unui apel de un minut

În această dimineață cei de la Telekom Româniaanunțau noile tarife de roaming în Uniunea Europeană ce vor fi practicate începând din 30 aprilie. Acum și Digi Mobil vine cu un comunicat de presă pe această temă, dezvăluind la rândul său costurile pentru clienții ce călătoresc în țările Uniunii Europene.

Aflați că tariful pentru un apel efectuat dintr-una dintre țările parte UE, sau din Norvegia, Islanda, respectiv Lichtenstein, va fi de 0.06 euro/TVA inclus. Pentru apelurile primite tariful este de 0.0137 euro/TVA inclus, în timp ce pentru expedierea unui mesaj text vom fi taxați cu suma de 0.0240 euro/TVA inclus.

De asemenea, operatorul Digi Mobil schimbă și tariful pentru traficul de date din roaming, 1 MB de internet fiind taxat cu 0.078 euro/TVA inclus. Puteți vedea lista țărilor din Uniunea Europeană direct pe site-ul rcs-rds.ro, și totodată afla informații despre modalitatea prin care puteți activa serviciul de roaming.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×